Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ανάγνωσμα Καρδιάς..!

Η αναγνώστρια Βάγια μοιράζεται μαζί σας τις σκέψεις της...



Η αγάπη γεννιέται.. από την ευχαρίστηση που νοιώθουν δυο άνθρωποι, όταν κοιτάζονται. Φουντώνει από την ανάγκη που νιώθουν να βλέπονται Και ολοκληρώνεται με την αδυναμία τους να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον!
Η αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο, αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.















Και τελικά Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή σου που πρέπει να διαλέξεις το δρόμο που θα τραβήξεις και αυτή σου η επιλογή θα καθορίσει ολόκληρη την ζωή σου. Και σχεδόν πάντα αυτή η στιγμή έρχεται όταν δεν είσαι καν σε θέση να επιλέξεις τι ρούχα θα βάλεις στο πάρτι της κολλητής σου τη Παρασκευή.

Αν νομίζεις ότι ο χρόνος περνάει, κάνεις λάθος. Ο χρόνος στέκεται, εμείς περνάμε...
Όσο μακριά και να πάει ο νους ποτέ δεν φθάνει εκεί που μπορεί να φθάσει η καρδιά
Κοιτάξτε τον εργάτη που σφυροκοπεί το βράχο, το ένα κτύπημα μετά το άλλο. Μπορεί να δώσει εκατό κτυπήματα χωρίς να εμφανιστεί ούτε ένα ράγισμα στο βράχο. Ομως στο εκατοστο πρώτο κτύπημα ο βράχος σπάει και ξέρουμε καλά πως δεν ήταν το τελευταίο κτύπημα που το κατάφερε αυτό, αλλά όσα προηγήθηκαν.




Το μήνυμα της ζωής σου έγκειται σε αυτά που θα δώσεις. Ερχόμαστε στη ζωή χωρίς να έχουμε τίποτα και φεύγουμε επίσης χωρίς να έχουμε τίποτα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σ' αυτή τη ζωή είναι το να δίνεις. Ο σκοπός αφορά πάντα την προσφορά. ¨Οταν δίνεις, υπηρετείς, αγαπάς και προωθείς την αρμονία, θα νοιώσεις τη διαφορά μέσα σου. .




ta agathia einai pareksigimena....den prokeitai na sou epitethoun pote...iparxoun mono gia na prostatevoun ta louloudia!
Mαγκιά δεν είναι να έχεις ωραία γυναίκα, αλλά να έχεις γυναίκα που ομορφαίνει τα πάντα γύρω σου.
Η αξία που αποκτά κάτι που κέρδισες δεν έχει σχέση μόνο με το τι σου προσφέρει αλλά και με το τι θυσίασες για να το αποκτήσεις
Όσο πιο ψηλά πετάμε, τόσο πιο μικροί φαινόμαστε σ' αυτούς που δεν μπορούν να πετάξουν.

Τα λόγια μας μπορεί να κρύβουν τις σκέψεις μας, οι πράξεις μας όμως τις φανερώνουν.



Μια από τις πιο σημαντικές φάσεις της ωρίμανσης είναι η ανάπτυξη από τον εγωκεντρισμό στην κατανόηση των σχέσεων με τους άλλους. Ένας άνθρωπος δεν είναι ώριμος, μέχρι να έχει τόσο την ικανότητα όσο και την προθυμία να δει τον εαυτό του σαν κάποιον μαζί με άλλους, και να συμπεριφέρεται στους άλλους όπως θα 'θελε να συμπεριφέρονται σ' αυτόν.





Μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα ενός ανθρώπου αν παρατηρήσεις πως συμπεριφέρεται σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα να του προσφέρουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου